Over Ons

3 LEIEN STABLES

3 Leien Stables is een fokkerij en sportstal van springpaarden. Deze werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door Lieve en Lennart Van Vlaenderen in Sint-Martens-Latem, België. De stal werd vernoemd naar het pittoreske punt “de Drie Leien”, waar de rivier de Leie zich in twee vertakt en men ‘drie Leie-armen’ kan zien.

 

De eerste fokproducten werden vlakbij dit punt geboren. De springpaarden worden uitgebracht door Lennart Van Vlaenderen. Na het overlijden van Lieve begin 2023 zetten Lennart en zijn vriendin Justine Blontrock de fokkerij en stal voort.

 

In het begin werd er op kleine schaal gefokt met de internationale paarden waarmee Lennart reed. Hierbij werden voornamelijk merries aangeschaft, zoals Blendy van Klapscheut (1m50 niveau, BWP prestatiestam 109, Geisha), Utah (1m45 niveau) en haar dochter Chacca 3 Leien Z (Chacco-Blue, 1m50 niveau).

 

Vandaag wordt er gefokt met merries komende uit de beste Belgische moederlijnen die afstammen van hengsten zoals Chacco-Blue, Diamant de Semilly, Emerald, Nabab de Reve, Chacoon Blue, Aganix du Seigneur, Don VHP Z, Cicero Z en Tangelo van de Zuuthoeve. Verschillende van deze merries zijn actief op internationaal niveau of hebben op internationaal niveau gesprongen.
Er zijn steeds verschillende embryo’s, veulens, jonge paarden en sportpaarden te koop. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze diensten

Waarvoor kunt u bij ons terecht? 

Onze paarden 

3 Leien Stables Paarden 

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen? Volg dan onze Facebookpagina! We zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe verkoopspaarden, trainingsupdates en veulennieuws. Mis geen enkele kans om betrokken te zijn bij onze paarden – volg ons vandaag nog!

3 LEIEN STABLES
Een veelzijdige accommodatie voor ruiters die actief zijn in jumping, dressuur en eventing

Ons team

3 Leien Stables ruiters


    Over ons

    “Bifrost is een zeer schone en eigentijdse WordPress-thema dat aan alle behoeften voldoet. Het vindt gebruik in verschillende doeleinden zoals bureaus, freelancers, fotografen, e-commerce winkels.”

    hello@neuronthemes.com” wordt niet vertaald, omdat het een e-mailadres is dat behouden blijft in de vertaling.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info